svg

Wij bouwen jouw droom

  Transformatie Kerk naar 22 appartementen

  Transformatie van Kerk tot 22 Appartementen

  Welkom bij Amflex Solutions B.V., uw partner in de transformatie van historisch erfgoed naar eigentijdse woonruimte. Wij zijn trots om onze expertise te delen in het herbestemmen van een iconische kerk tot 22 moderne appartementen, waarbij we zorgvuldig erfgoedbehoud combineren met innovatief design.

  Bewaar Erfgoed, Creëer Toekomst

  Bij Amflex Solutions B.V. geloven we in het behoud van cultureel erfgoed. Door een voormalige kerk te transformeren tot luxe appartementen, behouden we de historische waarde van het gebouw terwijl we tegelijkertijd een eigentijdse woonervaring bieden. Onze projecten zijn een ode aan het verleden en een brug naar de toekomst.

  Op Maat Gemaakt Ontwerp

  Elk appartement in onze transformatieprojecten wordt met zorg ontworpen. We benutten de karakteristieke elementen van de kerk, zoals hoge plafonds en prachtige ramen, om unieke leefruimtes te creëren die comfort en elegantie combineren. Onze ontwerpen zijn op maat gemaakt om aan de behoeften van moderne stadsbewoners te voldoen, met aandacht voor functionaliteit en esthetiek.

  Duurzaamheid en Innovatie

  Wij streven naar duurzame bouwpraktijken in al onze projecten. Door gebruik te maken van energie-efficiënte systemen en milieuvriendelijke materialen, dragen we bij aan een groenere leefomgeving. Onze transformaties zijn niet alleen een eerbetoon aan het verleden, maar ook een investering in een duurzame toekomst.

  Ervaar Luxe Wonen

  Onze 22 appartementen bieden meer dan alleen wonen; ze bieden een lifestyle. Met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen creëren we een omgeving waar bewoners kunnen genieten van comfort en gemak in het hart van de stad. Elk appartement is ontworpen met oog voor detail en luxe, zodat u zich direct thuis voelt.

  Ontdek Onze Projecten

  Bekijk onze portfolio en ontdek hoe Amflex Solutions B.V. oude gebouwen nieuw leven inblaast. Onze transformaties zijn een testament van vakmanschap en toewijding aan excellentie. Laat u inspireren door onze projecten en ontdek de mogelijkheden voor uw volgende woonruimte.

  Neem Contact Met Ons Op

  Bent u geïnteresseerd in wonen in een van onze unieke appartementen of wilt u meer weten over ons transformatieproces? Neem contact op met Amflex Solutions B.V. voor meer informatie. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het realiseren van uw droomwoning in een historische setting.

   

  • Architect

   Amflex Solutions B.V.
  • Locatie

   Smedenstraat 104, Deventer
  • Datum Verwachte einddatum project

   Maart 2025
  • Opdrachtgever

   SA Projecten B.V.